skip to Main Content

Met Parksoos Cruises stijlvol varen door de IJmond

02jun15:4521:15Met Parksoos Cruises stijlvol varen door de IJmond

Evenement informatie

Beste leden,

Varen met de Hydrograaf is een mooie ervaring. Sommige onder ons kennen dit schip. De meeste zeker niet! Een goede reden dus om met ons mee te reizen. Op 2 juni komt dit schip speciaal voor de Parksoos naar Beverwijk. We gaan een mini cruise maken door onze mooie IJmond. De IJmond gezien vanaf het water is toch wel even wat anders dan de IJmond gezien vanuit de auto of vanaf de fiets. Tijdens boarding worden jullie in stijl ontvangen. Eenmaal aan boord zal het jullie aan niets ontbreken.

Er is van alles geregeld om deze mini cruise onvergetelijk te maken. Maar, het is pas echt compleet als jullie met ons meevaren. Het interieur van de Hydrograaf is indrukwekkend en sfeervol. Daarbij hoort dus gezellige muziek en heerlijk eten. Met ons mee reist een echte verhalenverteller. Wie? Cor Oudendijk. Cor is een echte verteller en boeit iedereen.

Interesse gewekt en er zin in gekregen?
Lees dan hieronder verder en monster aan.

 

Event datum:
Donderdag 2 juni 2022

Embark:
15.45 uur

Departure:
16.00 uur exact

Disembark:
21.15 uur

Opstaplocatie:
Beverwijk

 

Exacte locatie en verdere info zoals kledingadvies en parkeren krijgen jullie ruim van tevoren. Opgeven is verplicht en kan t/m 23 mei.

Per lidmaatschap kunnen er maximaal 2 deelnemers mee aan boord.

Meld je snel aan, want vol is echt vol! Er kunnen maximaal 150 matrozen mee. De eerste deelnemer is gratis en een eventuele tweede deelnemer betaald een bijdrage van 60,- euro excl. B.T.W.

Aanmelden kan door op de volgende link te klikken:
https://parksoos.nl/aanmelden

Om alle leden goed te kunnen blijven bereiken hebben we een Parksoos Whatsapp nummer in gebruik genomen. Elk lid, dat is degene die de uitnodiging op naam ontvangt, hebben wij in deze groep toegevoegd. Wij gebruiken dit nummer alleen voor uitnodigingen en reminders. Geen spam, reclame of andere berichten. Ook kan er niet op worden gereageerd.

Sla het nummer wel op in je contacten. Anders bestaat de kans dat een bericht niet aankomt.

Parksoos Whatsapp nummer: +31 6 25414022

Ontmoeten we elkaar op 2 juni?
Het bestuur

Meer

Tijd

(Donderdag) 15:45 - 21:15(GMT-11:00)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie